Aquesta columna és per només 2 anuncis de serveis de les platges. Serà molt selectiu pel que fa a la necessitat del servei que ofereixen.

Tipo y nombre de  establecimiento

Domicilio

Teléfono

Población

http://www.página web

Correo electrónico

Texto facilitado por el cliente que describa la tipología de producto   o establecimiento y sus atributos más representativos, en este  tamaño de letra y en 200 digitos.

Platja Gran de Pals

Sorra fina.
Llarg 800 m, amplada 30 m.
Zona semi urbana.
Adaptada per a minusvàlids.
Orientació nord-est.

• Ruta 4, zona 14.

Platja del Grau

Sorra fina.
Llarg 1650 m, amplada 40 m.
Zona semi urbana.
Adaptada per a minusvàlids.
Orientació est.

• Ruta 4, zona 14.

Platja Mas Pinell

Sorra gruixuda.
Llarg 3100 m, amplada 60 m.
Zona semi urbana.
Adaptada per a minusvàlids.
Orientació est.

• Ruta 4, zona 14.Totes les platges 

1    2    3    4    5    6    7    8    9

està a la pàgina 8
Google Translator:Aquesta web ha estat creada per Arcadi Moradell per donar a conèixer el Baix Empordà i forma part d'una sèrie de portals territorials de l'equip d'Arcadi Moradell, esperem que sigui del seu interès, nosaltres anirem ampliant dia a dia el contingut, també volem que ens ajudi a perfeccionar amb els seus suggeriments.
Arcadi Moradell és el creador de la Guia d'Identificació i Senyalització dels Centres Comercials Oberts de Catalunya, per a la Generalitat de Catalunya i expert en el desenvolupament de projectes i plans estratègics d'imatge turística i comercial.
Arcadi Moradell, dissenyador • comunicador, actualment viu al Baix Empordà, per a més informació i currículum cliqueu aquí.

 

Altres portals del Grup Littoral:  http://www.littoral.es


             Els anuncis es facturaran anualment, si no s'informa de manera fefaent en cas contrari abans del venciment de l'anualitat, s'entén que seran renovats per una altra anualitat.Accessible amb:


• Telèfon mòbil
• Tablet
• Ordinador