Característiques de l'anunci tipus B:

Model d'anunci B:


Tipus d'establiment

Nom de l'establiment

Domicili

Telèfon

Població

http://www.página web

Correo@electrònic

Refrencia

Text facilitat pel client que descrigui la tipologia de producte o establiment i els seus atributs més representatius, en aquesta grandària de lletra i en 200 dígits.

Envieu una foto del establiment o dels vostres productes.


ANUNCI GRATUÏT durant el 2020.

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.

• I finalment envieu la FOTO APAÏSADA que voleu que aparegui a l'anunci, màxim 2 megues a aquest enllaç.Anunciat  1   2   3   4   5    6   7

està a la pàgina 3
Google Translator:Aquesta web ha estat creada per Arcadi Moradell per donar a conèixer el Baix Empordà i forma part d'una sèrie de portals territorials de l'equip d'Arcadi Moradell, esperem que sigui del seu interès, nosaltres anirem ampliant dia a dia el contingut, també volem que ens ajudi a perfeccionar amb els seus suggeriments.
Arcadi Moradell és el creador de la Guia d'Identificació i Senyalització dels Centres Comercials Oberts de Catalunya, per a la Generalitat de Catalunya i expert en el desenvolupament de projectes i plans estratègics d'imatge turística i comercial.
Arcadi Moradell, dissenyador • comunicador, actualment viu al Baix Empordà, per a més informació i currículum cliqueu aquí.

 

Altres portals del Grup Littoral:  http://www.littoral.es


             Els anuncis es facturaran anualment, si no s'informa de manera fefaent en cas contrari abans del venciment de l'anualitat, s'entén que seran renovats per una altra anualitat.Accessible amb:


• Telèfon mòbil
• Tablet
• Ordinador