Característiques de l'anunci tipus B:

Model d'anunci B:


Tipus d'establiment

Nom de l'establiment

Domicili

Telèfon

Població

http://www.página web

Correo@electrònic

Refrencia

Text facilitat pel client que descrigui la tipologia de producte o establiment i els seus atributs més representatius, en aquesta grandària de lletra i en 200 dígits.

Envieu una foto del establiment o dels vostres productes.


ANUNCI GRATUÏT durant el 2020.

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.

• I finalment envieu la FOTO APAÏSADA que voleu que aparegui a l'anunci, màxim 2 megues a aquest enllaç.Anunciat  1   2   3   4   5    6   7

està a la pàgina 3
Google Translator:Aquesta web ha estat creada per Arcadi Moradell per donar a conèixer el Baix Empordà i forma part d'una sèrie de portals territorials de l'equip d'Arcadi Moradell, esperem que sigui del seu interès, nosaltres anirem ampliant dia a dia el contingut, també volem que ens ajudi a perfeccionar amb els seus suggeriments.
Arcadi Moradell és el creador de la Guia d'Identificació i Senyalització dels Centres Comercials Oberts de Catalunya, per a la Generalitat de Catalunya i expert en el desenvolupament de projectes i plans estratègics d'imatge turística i comercial.
Arcadi Moradell, dissenyador • comunicador, actualment viu al Baix Empordà, per a més informació i currículum cliqueu aquí.

 

 


             Els anuncis es facturaran anualment, si no s'informa de manera fefaent en cas contrari abans del venciment de l'anualitat, s'entén que seran renovats per una altra anualitat.Accessible amb:


• Telèfon mòbil
• Tablet
• Ordinador