Relació de fotògrafs de Littoral Baix Empordà.

• Josep Francesc Cahner, 7 fotografies de paisatge dels fons de la web, les fotos de Cala s'Alguer, la Foradada, Els Pots, el Poblat Ibèric i la Barraca de Dalí.
• Enric Cahner, 3 fotografies de fauna marina dels fons del web.
• Arcadi Moradell, resta de fotografies dels fons del web, platges i fotos genèriques.
Ernest Moradell, obra pictòrica.

* Hi ha algunes fotografies de poblacions que hem volgut contactar amb els seus autors i estem investigant les autories, però de moment no la coneixem, preguem ens informin sobre aquest tema per contactar amb l'autor i establir l'acord de col·laboració.

Les fotografies d'establiments són provisionals, no són públiques i seran substituïdes pels establiments reals.

Google Translator:Aquesta web ha estat creada per Arcadi Moradell per donar a conèixer el Baix Empordà i forma part d'una sèrie de portals territorials de l'equip d'Arcadi Moradell, esperem que sigui del seu interès, nosaltres anirem ampliant dia a dia el contingut, també volem que ens ajudi a perfeccionar amb els seus suggeriments.
Arcadi Moradell és el creador de la Guia d'Identificació i Senyalització dels Centres Comercials Oberts de Catalunya, per a la Generalitat de Catalunya i expert en el desenvolupament de projectes i plans estratègics d'imatge turística i comercial.
Arcadi Moradell, dissenyador • comunicador, actualment viu al Baix Empordà, per a més informació i currículum cliqueu aquí.

 

Altres portals del Grup Littoral:  http://www.littoral.es


             Els anuncis es facturaran anualment, si no s'informa de manera fefaent en cas contrari abans del venciment de l'anualitat, s'entén que seran renovats per una altra anualitat.Accessible amb:


• Telèfon mòbil
• Tablet
• Ordinador