Volem posar els seus productes i serveis en mans de clients que vostè no coneix ...

 

Per promocionar aquesta web "Littoral Baix Empordà" estem fent campanyes dirigides a possibles usuaris i compradors dels seus productes i serveis que potser no visitin el Baix Empordà i volen els seus productes o que abans de fer-ho ens sol·liciten informació de serveis determinats.

... nosaltres podem ser prescriptors dels seus productes i serveis als nostres visitants i amics.


Per a això tenim aquest qüestionari de demandes i ofertes:

Demandes:

 

 

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.

Ofertes:

 

 

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.Accedir a la botiga virtual:Botiga virtual    1    2    3 

està a la pàgina 1
Google Translator:Aquesta web ha estat creada per Arcadi Moradell per donar a conèixer el Baix Empordà i forma part d'una sèrie de portals territorials de l'equip d'Arcadi Moradell, esperem que sigui del seu interès, nosaltres anirem ampliant dia a dia el contingut, també volem que ens ajudi a perfeccionar amb els seus suggeriments.
Arcadi Moradell és el creador de la Guia d'Identificació i Senyalització dels Centres Comercials Oberts de Catalunya, per a la Generalitat de Catalunya i expert en el desenvolupament de projectes i plans estratègics d'imatge turística i comercial.
Arcadi Moradell, dissenyador • comunicador, actualment viu al Baix Empordà, per a més informació i currículum cliqueu aquí.

 

 


             Els anuncis es facturaran anualment, si no s'informa de manera fefaent en cas contrari abans del venciment de l'anualitat, s'entén que seran renovats per una altra anualitat.Accessible amb:


• Telèfon mòbil
• Tablet
• Ordinador