Volem posar els seus productes i serveis en mans de clients que vostè no coneix ...

 

Per promocionar aquesta web "Littoral Baix Empordà" estem fent campanyes dirigides a possibles usuaris i compradors dels seus productes i serveis que potser no visitin el Baix Empordà i volen els seus productes o que abans de fer-ho ens sol·liciten informació de serveis determinats.

... nosaltres podem ser prescriptors dels seus productes i serveis als nostres visitants i amics.


Per a això tenim aquest qüestionari de demandes i ofertes:

Demandes:

 

 

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.

Ofertes:

 

 

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.Accedir a la botiga virtual:Botiga virtual    1    2    3 

està a la pàgina 1
Google Translator:Aquesta web ha estat creada per Arcadi Moradell per donar a conèixer el Baix Empordà i forma part d'una sèrie de portals territorials de l'equip d'Arcadi Moradell, esperem que sigui del seu interès, nosaltres anirem ampliant dia a dia el contingut, també volem que ens ajudi a perfeccionar amb els seus suggeriments.
Arcadi Moradell és el creador de la Guia d'Identificació i Senyalització dels Centres Comercials Oberts de Catalunya, per a la Generalitat de Catalunya i expert en el desenvolupament de projectes i plans estratègics d'imatge turística i comercial.
Arcadi Moradell, dissenyador • comunicador, actualment viu al Baix Empordà, per a més informació i currículum cliqueu aquí.

 

Altres portals del Grup Littoral:  http://www.littoral.es


             Els anuncis es facturaran anualment, si no s'informa de manera fefaent en cas contrari abans del venciment de l'anualitat, s'entén que seran renovats per una altra anualitat.Accessible amb:


• Telèfon mòbil
• Tablet
• Ordinador