Submarinisme.

 

Dive Center Palamós

Carrer del Port s/n, Port Marina Palamós

Tel.: + 34 972 600 345

17230 Palamós

http://www.palamosdivecenter.com

Mail: info@palamosdivecenter.com

ACT.5.01A.C

Tipo y nombre de  establecimiento

Domicilio

Teléfono

Población

http://www.página web

Correo electrónico

Esports nàutics, pesca, snorkel, lloguer d'embarcacions.

 

General Nàutic

Moll vell, s/n, Port de Palamós

Tel.: + 34 972 318 596

17230 Palamós

http://www.generalnautic.com

generalnautic@generalnautic.com

Si vols gaudir de les aigües cristal·lines i els racons més idíl·lics del fons de la Costa Brava, t'oferim excursions guiades d'Snorkel per a grans i petits.
Nosaltres posem l'embarcació, el material i el patró més experimentat que us descobrirà els millors racons de les Illes Formigues, les Illes Medes i alguna que una altra cova i vaixells enfonsats que s'amaguen en el fons d'aquesta privilegiada costa.

A General Nàutic disposem del material necessari per gaudir dels esports nàutics com l'esquí, el wake o el “dònut” i, si desitges aprendre, disposem d'un dels millors professionals que us ensenyarà a gaudir d'aquest esport amb facilitat i seguretat.
Si t’agrada pescar, dins la nostra flota trobaras l’embarcació adequada a un preu molt econòmic i si vols assegurar la pesca, nosaltres t’hi portem, hi posem l’embarcació, el material i el patró experimentat.

Activitats nàutiques

 

Nàutica Costa Brava

Port Marina Palamós extrem nort

Tel.: + 34 972 317 189

17230 Palamós

http://www.nauticacostabrava.com

reservas@nauticacostabrava.com

ACT.5.02B.D

L'any 1999 i fruit d'un hobby personal i la passió pel mar i les activitats nàutiques, neix Esport Nàutic Costa Brava
amb una petita flota d'embarcacions a lloguer.
El 2004 i amb la il.lusió compartida de crear un projecte d'empresa, ens embarquem a crear NAUTICA COSTA BRAVA ampliant els nostres serveis  oferint el manteniment, venda i pupil.latge d'embarcacions recreatives a motor.
Som distribuïdors de  Jeanneau, Lomac, Yamaha, Garmin, i oferim un servei integral al client des del manteniment fins a la gestoria i assegurança Nàutica de la seva embarcació.
Disposem d'una flota de 8 embarcacions de lloguer Jeanneau i Maestrale, motoritzades amb motors Yamaha foraborda, per a provar les últimes novetats del sector. Fem sortides personalitzades amb servei de patró.
Us convidem a visitar la nostra web www.nauticacostabrava.com, i donar sol.lució a les vostres inquietuds. O ens podeu visitar a l'exposició de Port Marina Palamós.

Lloguer de vaixells i més.

 

Palamós Boats

Port Marina Palamós

Tel.: + 34 669 133 920

17230 Palamós

 http://www.palamosboats.com

info@palamosboats.com

Palamós Boats és una empresa dedicada al lloguer d'embarcacions d'esbarjo situada al Port Marina de Palamós. Neix l'any 2012 fruit de la passió pel mar i la Costa Brava que compartim dos amics.
La vila de Palamós té una ubicació excepcional i està envoltada dels llocs més macos de la Costa Brava.

Submarinisme

 

H2O Diving Center

Port Marina Palamós

Tel.: + 34 972 313 169  i + 34  671 632 555

17230 Palamós

http://www.h2odivingcenter.com

info@h2odivingcenter.com

Som un centre i escola de submarinisme dirigit per Mario Bofill, llicenciat en Biologia i SSI trainer instructor. El busseig és la nostra feina i la nostra passió, i per això obrim tots els dies de l'any oferint sortides de busseig tant de vaixell com de platja, cursos de formació continuada, batejos de busseig per a aquells que vulguin endinsar-se i conèixer aquest meravellós món, viatges de submarinisme nacionals i internacionals.



Pàgines:  1   2   3 

està a la pàgina 1